مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کاربری

سلام خدمت شما دوست عزیز
مالک قطعه زمینی با سند 6 دانگ هستم که چند سال است در طرح پارک و فضای سبز شهرداری قرا ر گرفته است.بعضی از مالکین (از همین پلاک) به شهرداری واگذار کرده اند و بعضی دیگر چون ملکشان در طرح ورزشی و یا مدرسه قرار گرفته از شهرداری مجوز گرفته اند که خودشان طرح را اجرا کنند.من سر قیمت با شهرداری توافق نکرده ام واون زمان شهرداری پیشنهاد ارجاع به هیعت 3 نفره داد.در حال حاضر شهرداری خریداری نمیکند.1_لطفا راهنمایی کنید که با توجه به این توضیحات که بعضی واگذار کرده اند و بغضی هم محوز گرفته اند ایا میتوانم از شهرداری شکایت کنم و در خواست
تغییر کاربری و مجوز ساخت بدهم؟ ایا این موضوع واقعیت دارد که اگر 3سال از طرح مصوب بگذرد و شهرداری طرح را اجرا نکند باید به مالک مجوز بدهد؟ ممنون پایدار باشید.

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

سوال اول خیر نمی توانید زیرا شما فروشنده نبوده اید- سوال دوم اگر طرح مصوب باشد و عملی نشود و دلایلی قانونی در خصوص عدم اجرا وجود نداشت باشد بله می توانید

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

بهتر است با مدارک خود به وکیل مراجعه کنید.