مشاوره حقوقی رایگان - قرار گرفتن زمین در طرح شهرداری

سلام وقتتون بخیر من یک قطعه زمین در سال 88 خریدم و بعد از 6 ماه فروختم الان بعد از دو سال خریدار تماس گرفته و میگه زمین تو طرح شهرداری افتاده در مبایعه نامه هم قید شده که هرگونه طرح های دولتی بعد از عقد قرارداد به عهده خریدار و هرگونه شاکی خصوصی بعهده فروشنده است ولی مثل اینکه زمین از سال 94 تو طرح بوده و من نمیدونستم در ضمن خریدار قبل از خرید به شهرداری مراجعه کرده و استعلام گرفته و همون موقع بهش گفتن که فعلا جواز ساخت نمیدن و معلوم نیست اونجا چی میشه و با علم به این موضوع اقدام به معامله کرده و الان تماس گرفته میگه بخاطر زمین شکایت میکنم و خسارت میگیرم
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

مدارک و قرارداد شما باید بررسی شود
از قسمت مشاوره تلفنی استفاده کنید-شما نیاز به وکیل دارید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر از سال 94 در طرح قرار گرفته که بعد از فروش شما بوده ومشکلی گریبان گیر شما نیست

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر طرح شهرداری بعد از فروش شما تصویب شده خریدار حق هیچ ادعایی را ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله شما باید خسارات خریدار را پرداخت نمایید و