مشاوره حقوقی رایگان - توقیف اموال ضامن

سلام
من ضامن وام یک نفری هستم که با توجه به شرایطش الان مطمئن نیستم که بتونه در موقع مقرر وامشو پرداخت کنه. ضمناً من تنها داراییم یک خونه هست. سوالی که دارم اینه که میتونم الان خونه رو به نام همسرم کنم که بانک امکان توقیفشو نداشته باشه؟ (خونه در ضمانت بانک نیست)

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

سلام بهتر است خودشان اقدام کند

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
هرچند که منزل مسکونی که در آن زندگی میکنید جزء مستثنیات دین هست( البته اگرسند آن منزل را به عنوان ضمانت در رهن نگذاشته باشید) و قابل توقیف نیست ولی به هرحال میتوانید آنرا انتقال دهید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بنام شخص مورد اعتماد خود کنید با حق حبس سکنی عمری برای خودتان بهتر است