مشاوره حقوقی رایگان - فاکتور فروش

سلام. بنده فروشنده سموم کشاورزی هستم با یه بنده خدای کار میکردم ازش جنس میگرفتم و فاکتور فروش میداد بهم من فقط یه فاکتور فروش رو امضا زدم که مبلغش چهار پنج میلیون بودش و من کلیه فاکتوری که میگرفتم بدون امضا بوده و چک تسویه میدادم بهش و شماره چکها رو دارم و چکهارو دارم و چک ها رو در وجه خودش مینوشتم و چکم رو خرج میکرد... تا اینکه الان بهم پیام داده اگه تا فردا نیای تسویه دفتری کنی من تمام این فاکتورهای رو که امضا کردی و تو دفتر کل که مبلغش شصت میلیون تومن رو میدم به وکیلم و ازت شکایت میکنم در واقع من امضای بهش ندادم و کل مبلغ چکم رو که بهش دادم با تاریخ وصولش و شماره چک رو دارم...آیا میتونم کاری کنم یا نه در ضمن ایشون مجوز فروش سموم رو هم نداره و فاکتورش رو خودش درست کرده ولی مثل فاکتور واقعی هستش و اینکه ایشون امضا من رو جعل کرده از اونجای که امضا من رو داشته و ایشون سابقه جعل اسکناس تقلبی رو داره و زندان رفته و پرونده داره

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
ممکنه بلوف زده باشه و شما بهتره صبر کنید اگر دادخواست مطالبه فاکتورها را داد و اگر دیدید که امضا شما را جعل کرده ازش شکایت جعل کن و همین حرفها را که گفتی به دادگاه بگو و مدارک و چکها رو به دادگاه ارایه بدید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

با این توضیحات شانس بیشتری نسب به ایشان دارید در صورت شکایت پیگیری کنید