مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند

با سلام,سال 89ازدواج کردم ,سال 91به خاطر مشکلاتی خانمم مهریشو اجرا گذاشت,بعد کلی دادگاه رفتن و وکیل گرفتن و اعسار زدن تصمیم گرفتیم دوباره از نو شروع کنیم و همه چیو فراموش کنیم تا امسالم دوام اوردیم ولی دیگه نشد, خانم بنده با وکالتی که از من داشته به صورت غیابی طلاق گرفته و حضانت دو دخترم را به من داده,
مهریشو اجرا گذاشته,وقتی جلب شدم و رفتم دادگاه قاضی بهم گفت شما از سال 91تا حالا باید هر سه ماه یک سکه پرداخت میکردی وتا الان شده 27سکه,من از حکم صادر شده بی اطلاع بودم و توان پرداخت این مبلغو نداشتم,رفتم زندان با قید سند مرخصی گرفتم,میخواستم بدونم اگر به زندان برم حضانت بچه ها رو میتونم به مادرشون بدم,؟چون پدر مادر من نمیتونن ازشون نگه داری کنن،
واگر مادر بچه ها حاضر به پذیرفتن بچه ها نباشه تکلیف چیست؟!ممنون

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

اگر سن کودکان شما کمتر از هفت سال باشد این وظیفه همسر اسبق شماست که حضانت آنها را در غیابتان بر عهده گیرد در غیر این صورت بنا به حکم دادگاه این وظیفه به ایشان امر خواهد شد- به امید رفع مشکل شما هم وطن گرامی-

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

تکلیف را قاضی مشخص می کند.