مشاوره حقوقی رایگان - دعوی آقای فلان به طرفیت شما مبنی بر الزام به ایفای تعهد (غیرمالی)

سلام
پدرم خونه کلنگی ای داره که به سازنده ای داده اما چون خونه ما تو یه بن بست هست عقب نشینی داره.توی هر بن بست چهار تا خونه هست.شهرداری گفته در صورتی عقب نشینی نمیشه که چهارتا خونه با هم بسازن.یکی از صاحبین ملک قرارداد ساخت با سازنده ننوشت و سازنده با 3 نفر قرارداد رو نوشته و گفته که برای اینکه اون صاحب ملک رو تحت فشار بزاره که بیاد قراداد بنویسه برای ساخت یه بندی رو بصورت دستی اضافه کرده که این بن بست چه با عقب نشینی و چه بدون عقب نشینی ساخته می‌شود اما در نهایت موفق نشد که اون صاحب ملک بیاد و ما هم راضی نیستیم چون خونه مون عقب نشینی داره.سندهامون رو هم ازمون گرفته و شکایت کردیم در دادگاه اول رای به سازنده داده شده و اعتراض زدیم و منتظر تجدید نظر هستیم تا اینکه تو سامانه همچین ابلاغیه ای دیدیم که دعوی سازنده به طرفیت شما مبنی بر الزام به ایفای تعهد (غیرمالی)در وقت مقرر تو دادگاه حضور داشته باشد این یعنی چی؟ چیکار باید کرد؟

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام سازنده هم طرح دعوایی علیه شما کرده مطابق ابلاغ اقدام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام دادگاه تجدید نظر برای شما جلسه قرار داده است و این نکته مثبتی می‌تواند باشد می‌بایست حضور پیدا کنید و از خود دفاع کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
سازنده با توجه به مفاد و شروط قرارداد مشارکت ، دادخواست الزام به انجام تعهدات قراردادی به طرفیت شما مطرح کرده است
و شما باید با توجه به مفاد قرارداد ، دلایل و مستندات خود را ارائه نمایید

محمد یاری

جناب آقای محمد یاری :

مطالبق ابلاغ عمل کرده ودر جلسه اعلامی در راستای اثبات ادعای خویش حاضر شوید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بهتر است حاضر شده و از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سازنده نیز طبق مفاد قرارداد مشارکت در ساخت علیه شما طرح دعوی کرده است که با التفات به ابلاغیه، در جلسه دادگاه حاضر شوید و از خود دفاع بنمائید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

حتماً دفاع موثر در دادگاه تجدید نظر داشته باشید