مشاوره حقوقی رایگان - بعد از جلب از دادسرا پرونده چرا شعبه 2کیفری میره

سلام بنده جلب 4 نفر از دادسرا دارم اعتراض هم ندادم پرونده شعبه 2کیفری دادگاه رفته ابلاغ حضور در دادگاه برای رسیدگی نوشته خواستم بدونم لازم شواهد ومدرک باز ببریم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پرونده بعد از انجام تحقیقات در دادسرا اگر بازپرس یا دادیار اتهام را وارد بداند با صدور قرار جلب به دادرسی پرونده را جهت رسیدگی به دادگاه کیفری ارسال می کند.
و دادگاه کیفری وقت رسیدگی تعیین و به طرفین ابلاغ می کند تا در جلسه حاضر شده و دفاعیات خود را مطرح کنند و صدور حکم با دادگاه کیفری است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر بود موضوع اتهام را کاملتر مطرح کنید تا دقیقتر بررسی شود

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با عنايت به سابقه ارجاع به شعبه مطرح مي رود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر داخل ابلاغیه نوشته همراه شهود حاضر شوید بله

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب زمانی پرونده به دادگاه ارجاع داده می‌شود که یا از قرار دادسرا اعتراضی شده باشد یا دادسرای محترم قرار کیفر خواست را صادر نموده باشد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اگر منظور شما جلب به دادرسی هست و کیفرخواست صادر شده است بله باید پرونده به دادگاه کیفری دو ارسال شود تا رسیدگی انجام بگیرد بنابراین مدارک و مستندات خود را به دادگاه ببرید در روز جلسه

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله در رسیدگی دادگاه اسناد و مدارک همراه داشته باشید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

پرونده های کیفری که متهم حاضر نمی شود وبه او دسترسی نیست اگر مدارک وادله در پرونده کافی باشد پرونده از دادسرا باصدور کیفرخواست وارد مرحله دادگه برای صدور رای نهایی می شود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

پرونده های کیفری اگر مدارک کامل واتهام محرز باشد دبا صدور کیفرخواست پرونده به دادگاه جهت صدور رای نهایی ارسال میشود

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام
انجام تشریفات رسیدگی پس از دادسرا مبنی بر محرز دانستن جرم ارتکابی پرونده به دادگاه کیفری دو ارجاع شده و دادگاه کیفری وقت رسیدگی تعیین و به طرفین ابلاغ می کند تا در جلسه حاضر شده و دفاعیات خود را مطرح کنند و صدور حکم با دادگاه کیفری است.

فاطمه مسعودآزاد

سرکار خانم فاطمه مسعودآزاد :

سلام وقت بخير
بله . در رسیدگی دادگاه اسناد و مدارک را به همراه داشته باشید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باسلام مدراک را با خود ببرید ودر صورت لزوم شهود را

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله مدارک و دلائل و...را حاضر نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید اصل مدارک و مستندات خود را در جلسه اول دادگاه همراه خود ببرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

کیفرخواست صادر شده و پرونده جهت رای به دادگاه ارسال شده وشما باید با مدارک و شواهد اتهام را اثبات کنید