مشاوره حقوقی رایگان - ارث از مادربزرگ در صورت فوت مادر قبل از مادربزرگ

سلام پدربزرگ من اول فوت کرد بعد مادر خودم بعدش مادر بزرگم حالا دایی من میگه از خونه ارث می رسه ب من ولی از وسایل خونه هیچی نمی رسه چون مادرم زودتر از مادرش فوت کرده این درسته ممنون

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما از مادر بزرگ ارث نمی برید اما از پدر بزرگ چرا

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما از پدربزرگ خود ارث خواهید برد و از مادربزرگ ارث نخواهید برد.