مشاوره حقوقی رایگان - انتقال ملک به یکی از وراث قبل از فوت

با سلام و احترام
سوالم رو اینطور میپرسم که مادری چهار فرزند داشته و چندین ملک.
مادر در زمان حیات خودش یکی از املاکش رو به دلیل علاقه و زحمتی که به یکی از فرزندان خودش داشته منتقل کرده در دفترخونه و سند ملک هم تک برگ بوده.
با توجه به اینکه انتقال ملک توسط مادر به یکی از فرزندان بدون مبایعه نامه بوده، آیا فرزندان دیگه میتونن پس از فوت مادر نسبت به انتقال این ملک هر گونه شکایت و اعتراض و ... انجام بدند؟
اگر میتونن چه کاری باید مادر انجام بده که پس فردا برای فرزندش مشکل ایجاد نشود؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر مگر حجر مادر اثبات گردد

بهتر است که مادر در دفترخانه اسناد رسمی اقرارنامه رسمی تنظیم نماید

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

یک مبایعنامه عادی تنظیم کنند به تاریخ قبل از مراجعه به دفترخانه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر مشکلی ایجاد نمی‌شود هر شخصی می‌تواند در زمان حیات نسبت به املاک خود هرگونه تصمیمی که می‌خواهد بگیرد مگر اینکه سایر فرزندان عدم صلاحیت مادر را تحت شرایطی اثبات نمایند

نرگس کاهه

سرکار خانم نرگس کاهه :

سلام خیر مگر اینکه حجر مادر را در زمان قرارداد ثابت کنند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است مادر بعد از انتقال قطعی سند به موجب اقرار نامه رسمی در دفترخانه اسناد رسمی اعلام کند که به فرزندش هبه کرده است.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام هرچند امکان اعتراض نخواهند داشت اما بهتر است صلحنامه ای تنظیم شود

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام احتمال داردحجر مادر را اثبات کنند اقرارنامه رسمی بگیرید که در صحت و سلامت منتقل نموده

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

حجر مادر به تاریخ قبل مبایعه نامه باید اثبات گردد