مشاوره حقوقی رایگان - برداشت غیر قانونی از صندوق دهیاری

با عرض سلام و احترام
شخصی در زمانی که عضو شورای روستا بوده اقدام به دریافت غیر قانونی وجه از صندوق دهیاری نموده و خودش کاغذی در این باره تنظیم کرده و امضا کرده است که گفته قرض گرفته ام! فعل انجام شده مصداق چه جرمی می‌باشد و از کدام مرجع بهتر است پیگیری صورت گیرد؟
با احترام مجدد

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
با شرایطی جرم اختلاس و سؤ استفاده از موقعیت خود این و مجازات حبس خواهد داشت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
اگر به صورت غیرقانونی انجام شده است سو استفاده از موقعیت

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

خیانت در امانت تحصیل مال از طریق نامشروع

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

می‌توان تحت عناوین متعددی از جمله اختلاس تحصیل مال نامشروع آن را پیگیری کرد در هر صورت شکایت کنید

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

عرض سلام
به نظر مشمول خیانت در امانت و قابلیت پیگرد کیفری می باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این فعل مصداق جرم اختلاس است که مجازات آن حبس است‌.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام
شکایت کیفری تحت عناوین اختلاس، سوء استفاده از موقعیت، دخل و تصرفی در اموال عمومی

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام سو استفاده از مدیریت و تحصیل مال از طریق نامشروع

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

سو استفاده از موقعیت شغلی تلقی می‌شود از طریق بخشداری استانداری موضوع را پیگیری نمایید