مشاوره حقوقی رایگان - مفقودی

سلام
پدرومادرم 10 سال قبل طلاق گرفتن والان دنبال مادرم هستم نه شماره و نه آدرسی ازش دارم.
کدملی ازش دارم. چطوری میتونم پیداش کنم.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق خویشان و اقوام و اطرافیان موضوع را پیگیر نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به ثبت احوال مراجعه نمایید آدرس ایشان وجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق ثبت احوال می توانید موضوع را پیگیری کنید.
اگر کارت ملی هوشمند گرفته باشد راحتر می توانید پیدا کنید.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

به طرفیتش مطالبه طلب دادخواست از طریق دفاتر خدمات قضایی الکترونیک دهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با عنایت به اینکه کد ملی ایشان را در اختیار دارید میتوانید از طریق اداره ثبت احوال به آدرس ایشان دسترسی پیدا کنید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

راهکار حقوقی مستقیمی ندارد شما باید از طریق رایزنی و مساعدت از ثبت احوال اقدام کنید
و یا به طرفیت ایشان دعوی حقوقی واهی مانند مطالبه طلب به میزان کم مطرح نمایید تا به ایشان ابلاغ گردد و دادگاه حضور پیدا کند