مشاوره حقوقی رایگان - کارت سوخت

سلام،بنده تیر امسال ماشینی خریداری کردم و موقع انتقال سند مالک گفتند که کارت سوخت را گم کردند ووقتی من اقدام به کارت سوخت جدید کردم گفتند کارت سوخت این وسیله به قاچاق بر سوخت فروخته شده الان مالک قبلی نه قبول می‌کنه که بیاد و اعلان کنه ونه کارت سوخت به من تعلق میگیره وچند بار دوستان هم با مالک قبلی تماس گرفتم وعده سر خرمن میده خواستم بپرسم تکلیف من چیه؟!

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

له شما باید تعلق بگیرد و ارتباطی به شما ندارد به شرکت مربوطه مراجعه شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شما می‌بایست اعلام نمایید که خودرو را خریداری کرده‌اید و درخواست کارت سوخت بدهید اگر مالک قبلی جرمی مرتکب شده بر عهده ایشان می‌باشد نه شما

حسین منصورخاکی

جناب آقای حسین منصورخاکی :

با سلام
1. دادخواست الزام به تحویل کارت سوخت وسیله نقلیه علیه کلیه مالکین قبلی را مطرح نمایید.
و همچنین
2. دادخواست ابطال کارت سوخت صادره قبلی به طرفیت شرکت فرآورده های نفتی را به صورت جداگانه درخواست نمایید.
با احترام #حسین_منصورخاکی_وکیل_پایه_یک_دادگستری

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
جرم ‌انجام شده توسط دیگران موجب مسئولیت برای شما نمیشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس می توانید طرح دعوی کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جرم انجام شده متوجه شما نیست و برای اخذ کارت سوخت جدید مبایعه نامه‌ای که دال بر خرید خودرو از جانب شماست را ارائه دهید.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام، درخواست ابطال کارت سوخت و درخواست صدور کارت جدید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام شما درخواست خود را پیگیری کنیذ شما مراکب جرم نشدید

بهنام اسکندرزاده

جناب آقای بهنام اسکندرزاده :

بعد از انتقال سند نسبت به اخذ کارن سوخت جدید اقدام کنید