مشاوره حقوقی رایگان - عدم ارائه کارت سوخت توسط فروشنده

باسلام. حدودا یک ماه از خریدم گذشته و فروشنده خودرو از تسلیم کارت سوخت امتناع میکند،به پلیس 10مراجعه کردم، گفتند 5،6 ماه طول میکشه که المثنی صادر بشه. امکان شکایت از فروشنده هست؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام اگر در قرار دادن این نکته اشاره شده است شما می توانید دادخواست استرداد کارت سوخت را بنماید و در صورت امتناع خسارت مالی را مطالبه کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با توجه به قرارداد منعقد شده فیمابین شما و فروشنده امکان شکایت وجود دارد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معمولاً بعضی از فروشندگان از ارائه کارت سوخت امتناع میکند باید برای المثنی و یا دریافت کارت سوخت به نام خودتان اقدام کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله ، می توانید بدوا در این خصوص اظهارنامه ای به ایشان ارسال نمائید و سپس دادخواست استرداد کارت سوخت خودرو مذبور بعلاوه کلیه خسارات قانونی را علیه ایشان تنظیم کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید طبق قرارداد طرح دعوی کنید.
بهتر است نسبت ب اخذ المثنی اقدام کنید و طرح دعوی به نظر زمان بر ایت

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی مطالبه کارت سوخت و مطالبه وجه بابت مابه التفاوت قیمت هرماه 60 لیتر

مسعود سلطانی

جناب آقای مسعود سلطانی :

با سلام
با توجه به اینکه اقدام از طریق قضایی‌ به مراتب وقت بیشتری را می طلبد لذا پیشنهاد می شود از طریق پلیس10 کارت فعلی را سوزانده و درخواست المثنی‌ بدهید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام
بله میتوانید ابتدا اظهارنامه فرستاده و سپس الزام ایشان را در قالب دادخواست استرداد کارت سوخت بخواهید .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات مذکور شکایت نتیجه ایی ندارد بهتر است کارت سوخت ایشان را با ارائه مستندات مالکیت خودرو بسوزانید ودرخواست کارت سوخت جدید نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ابتدا اظهارنامه فرستاده و سپس الزام ایشان را در قالب دادخواست استرداد کارت سوخت بخواهید .

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

بله از شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران استعلام بگیرید در خصوص پرینت کارت سوخت و طی این 1 ماه اگر ایشان سوخت زده باشند شکایت کیفری مطرح کنید

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
میتوانید دادخواست الزام فروشنده به تحویل کارت سوخت را مطرح نمایید

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود دادخواست استرداد مال منقول علیه فروشنده اقامه کنید.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام واحترام ؛؛؛

از طریق پلیس10 کارت فعلی را سوزانده و درخواست المثنی‌ بدهید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اقامه دعوای استرداد کارت سوخت به اضافه خسارت و ضرر و زیان ناشی از عدم تحویل به موقع آن دریافت سهمیه ماهانه کارت سوخت

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام همان مهلت حداقل 6 ماه را باید پیگیری قضایی باید بگذارید المثنی بگیرید بهتر است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله میتوانید بابت تحویل کارت سوخت دادخواست دهید ولی آنهم طول میکشد.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

بله.داذخواستراسترداد بدهید اما رسیدگی فوری و حارج از نوبت نیست

مهدی عابدمسرورخواه

جناب آقای مهدی عابدمسرورخواه :

درود برشما
میتوانید اقدام قانونی نمایید لکن گرفتن المثنی پیشنهاد میشه

ميثم  رحيم نژاد بالاگفشه

ميثم رحيم نژاد بالاگفشه :

با سلام
نیازمند طرح دعوی حقوقی الزام به تحویل و تسلیم کارت سوخت خودروی موضوع مبایعه نامه است.
به نظر بهتر است ابتدا اقدام به ارسال اظهارنامه برای شخص فروشنده نمایید .

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

بله الزام به تحویل مدارک در محاکم حقوقی

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید از طریق دادخواست مطالبه نمایید مستحضر باشید زمانبر می باشد

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

با سلام -بهترین راه همان گرفتن المثنی است در غیر اینصورت می توانید شکایت کنید