مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

بند سال 91مبلغ سی میلیون به شخصی دادم و چک بانکی دادند به من چک را پاس نکردند و هرروز میگفتند امروز فردا بعداز 8سال شکایت کردم دادگاه طرف را محکوم به پرداخت و تاخیر تادیه نمود اجرای احکام گفت میتونم ماهی چهار میلیون بدم الان چند ماهش را پرداخت کرده الان درخواست اعسار از پرداخت کرده ایا قاضی طرف من را میگیرد یا طرف بدهکار را و چه جوابی بدم در دادگاه حضوری هست ممنون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید درخواست توقیف اموال و حساب های بانکی محکوم علیه را نمایید
و امکان طرح درخواست صدور حکم جلب محکوم علیه وجود خواهد داشت

شما باید در جلسه دادرسی اعسار ، شهود ایشان را حرج نمایید و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ایشان می‌تواند درخواست اعسار بدهد شما نیز اگر اموالی از ایشان می‌شناسید به دادگاه معرفی نمایید

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

باسلام احتراما دادگاه شرایط اعسار ایشان را دوباره بررسی میکند و اگر ایشان مالی به نام خود نداشته باشد و درامدی هم نداشته باشد مبلغ اقساط را کم میکند درغیر اینصورت ایشان میبایست اقساط چهار میلیونی را بدهد.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر مدارکی دال بر ملائت و تمکن مالی وی دارید ارائه دهید البته دادگاه نیز بررسی می کند.

حسین منصورخاکی

جناب آقای حسین منصورخاکی :

سلام وقت به خیر
اثبات اعسار برعهده مدعی می باشد و باتوجه به قبول تقسیط ، ایشان می بایست دادخواست تعدیل اقساط را مطرح نمایند نه اعسار و میتوان از این باب به دادخواست ایشان ایراد وارد نمود.
در حال حاضر علاوه بر استدلال فوق میتوانید شهود ایشان را جرح نمایید و یا اگر اموال یا منبع درآمدی دارند اعلام بفرمایید.
با احترام #حسین_منصورخاکی_وکیل_پایه_یک_دادگستری

بهروز مافی

بهروز مافی :

اثبات دارا بودن ایشون بر عهده شماست،در نتیجه باید کافی بر دارا بودن ایشون ارائه بدید و اگر شهادت شهود بر خلاف واقع بود به اون ایراد کنید

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام بستگی به پرونده و شهادت شهود طرف دارد

محمد یاری

جناب آقای محمد یاری :

با توجه به مستندات ارائه شده به ادعای اعسار رسیدگی میشود

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

قاضی طرف کسی را نمیگیرد. به دادخواست اعسار ایشان رسیدگی می کند. به دفاعیات شما هم توجه می کند. در دادخواخست اعسار ، خواهان مدعی است اموالی ندارد. شما اگر اموالی از وی سراغ دارید اعلام کنید.

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

عرض سلام و احترام
پاشخ شما نیازمند بررسی دقیق پرونده است لذا امکان ارائه ارهکار بدون مطالعه جزئیات پرونده وجود ندارد

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

اگر نتوانید ایسار ایشان را اثبات کنید اقساط تعدیل خواهند شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در دادگاه دفاعیات خود را مطرح کنید.

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. اگر نحوه پرداخت دراجرای احکام باتوافق طرفین صورتجلسه وبه امضای مدیون رسیده باشد میتوانید به همین استناد کنید و احتمال پذیرش اعساررا بشدت پایین بیاورید.بابت مطالبات نیز فعلا میتوانید درخواست جلب کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نسبت به استعلام پنج‌گانه(مخابرات، بورس، راهور، بانک و املاک) اقدام کنید و اگر مالی شناسایی شد آن را بابت طلب خود توقیف بفرمائید.
در صورتی که مالی شناسایی نشد و اعسار محکوم‌علیه پذیرفته شد امکان اخذ حکم جلب وجود ندارد مگر اینکه شما در جلسه رسیدگی اعسار، مدارکی دال بر تمکن مالی ایشان به دادگاه ارائه دهید.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام، معمولا ادعای اعسار در قبال چک مورد پذیرش نخواهد بود
پیشنهاد میکنم از تخصص وکیل کمک بگیرید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام در جلسه اعسار ایشان شهودشلن را جرح کنید

بهنام اسکندرزاده

جناب آقای بهنام اسکندرزاده :

مستندات خود مبنی بر ایسار و توان مالی محکوم علیه را به دادگاه ارائه کنید