مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت دادگاه

باسلام من ضمانت کسی رو کردم‌که ازش یه موتور دزدی گرفتن مبلغ ده میلیون با جواز کسب الان سه سالی میشه که طرف نرفته خودشو معرفی کنه و نزدیک دوساله حساب یارانه منو بستن حالا میخاستم پیگیری کنم ایا برم دادگاه منو بازداشت میکنن؟ چون یه نفر مثل من بود جریانش به جرم فراری دادن زندانی بازداشتش کردن و زندان فرستادن تا الانم زمانش زیاد شده ترسیدم نرفتم از پدر متهم یه سفته ده میلیونی گرفتم که اونم گم شده پیداش نمیکنم میخاستم بدونم چه راهی داره که بتونم انجام بدم وحسابمو رفع مسدودی کنم وکیل باید بره دادگاه بهش جوابی میدن یا نه فقط باید خودم برم
باتشکر

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

سلام خیر بازداشت نمیشوید

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
شما کفیل هستید و بازداشت نمیشید و باید به اجرای احکام مراجعه نمایید و وجه الکفاله را پرداخت نمایید تا حسابهایتان رفع مسدودی شود .