مشاوره حقوقی رایگان - فرق میان شکایت کیفری چک و حقوقی

با سلام.در مورد این چک 50 ملیونی اگر حقوقی دادخواست بدم بهتره یا کیفری.ایا جنبه کیفری زندانی دارد و اگر داشته باش چقدر هست.و ایا کیفری .تاخیر و تادیه هم در بر دارد.و اگر پس از شکایت کیفری متشاکی عنه مبلغ را سریع واریز کند.پرونده مختومه میشودایا..با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

1- بله 2- بله . بهتر است قبل از طرح شکایت کیفری یا دعوی حقوقی ، در حوزه قضایی خود با مراجعه به دفتر وکیل دادگستری متخصص و پرداخت اجرت ، از مشاوره حقوقی وکیل دادگستری بهره مند شده تا به مسیر صحیح حقوقی هدایت شوید .

فروغ  قاسميه

سرکار خانم فروغ قاسميه :

با سلام در خصوص شرایط کیفری چک و موارد شمول آن در قانون صدور چک تصریح قانونی وجود دارد.ودر صورتیکه مورد شما از موارد کیفری باشد می‌تواند اهرم فشاری جهت وصول آن بر شخص مدیون باشد .وشکایت کیفری از موارد جرایم قابل گذشت می‌باشد به این معنا که با شکایت شما تعقیب متهم آغاز و با رضایت شما پرونده قرار موقوفه تعقیب یا اجرا صادر میگردد