مشاوره حقوقی رایگان - ساخت و ساز بدون مجوز در پشت بام

سلام وقت بخیر
مابین دو دیوار در ضلع نما (دیوار راه پله و همسایه) به اندازه 12متر مربع میتوان بدون مجوز شهرداری با خرپا یک بهار خواب ساخت؟
و آیا در صورت ساخت شامل ماده 100 میشود؟ و جریمه ماده 100 چقدر است؟
ممنون بابت پاسخگویی شما

پاسخ ها :

مهسا شاه محمدی

سرکار خانم مهسا شاه محمدی :

سلام نیازبه مجوزساخت ازشهرداری داره درصورت ساخت بدون مجوز درصورتیکه تخریب امکانپذیرنباشه کمیسیون ماده صد اعمال میشه وهزینه توسط کارشناس باید برآورد بشه