مشاوره حقوقی رایگان - حقوق سربازی

سلام وقت بخیر من سرباز نیرو انتظامی بودم یک ماه تسویه کردم و کارتتم اومدە امروز مسئول کارگزینی یگانم با شماره شخصی تماس گرفت و گفت حقوق برات واریز میشه دست نزن چون اشتباه اومده خواستم ببینم واقعا چجوریه ایا باید برگردونم یا خرجش کنم عواقبش چیە؟

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام اگر خرج کنید باید برگردونید عواقب کیفری ندارد

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. ممکن است اشتباهی صورت گرفته در واریز حقوق. بهتراست تا تعیین تکلیف برداشت نکنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام گاهی این اتفاق رخ می‌دهد اما با توجه به اینکه دیگر سرباز نیستید نمی‌توانید از آن استفاده کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما کارت پایان خدمت خود را دریافت کرده‌اید و دیگر سرباز نیستید که مستحق حقوق سربازی باشید. فلذا بایستی آن مبلغ را استفاده نکنید و در صورتی که از آن مبلغ استفاده کنید بایستی آن را مسترد کنید.