مشاوره حقوقی رایگان - ردیابی گوشی گم شده

سلام من در چالوس گوشیم را گم کردم و با تماس پیدا نشد و با انواع پیام محبت آمیز و در ازای تحویل مژدگانی تقدیم خواهم کرد هم نتیجه‌ای حاصل نشد ما آنجا برای تفریح سه روزه رفته بودیم وقتی به تهران آمدیم من سیم کارت‌ها را سوزوندم و یه همیاب جهت ردیابی اطلاع دادم الان بعد از ه‍شت نتیجه مثبت که یک خط همراه اول است برای من آمده سوال این است که از چه طریق میتوان شماره شخصی که سیم کارتش در گوشی من فعال است را پیدا کنم و تا شاید با گفتمان مسئله حل شود

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. باطرح دعوی دردادگاه واخذ نامه استعلام از دادگاه.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام توانید از طریق دادگاه درخواست بررسی داشته باشید اما اگر گوشی شما به عنوان سرقت ثبت شده باشد کسی نمی‌تواند از آن استفاده کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شکایت کنید و از طریق مراجع انتظامی موضوع را پیگیری کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر تلفن همراه تحت عنوان مجرمانه سرقت شکایت شده باشد استفاده از آن مقدور نخواهد بود.
برای استعلام و ردیابی نیز احتیاج به طرح دعوا و متعاقباً دستور مقام قضایی دارید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تحت عنوان مفقودی گوشی اطلاعات خود را ثبت کنید نه سرقتی . تا اگر سو استفاده ای از خط شده شما مسئول نباشین و با طرح دعوا تقاضای استعلام نمایید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام شکایت ثبت و از طریق دادگاه پیگیری بفرمایید