مشاوره حقوقی رایگان - گوشی پیدا شده

سلام و عرض ادب بنده مدتی هست گوشی اندروید پیدا کردم و سریال گوشی رو همون روز اول وارد سامانه همیاب کردم تا صاحبش پیدا شده آگهی هم دادم تو سطح جایی که پیداش کردم استعلام سامانه هم تایید کرد سرقتی نیست الان که سیم کارت انداختم روش مشکلی پیش نمیاد؟
ممنون از شما بابت پاسخ به سوالات

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان بروز مشکل وجود دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما زمانی که گوشی پیدا می‌کنید مالکان نیستید می‌بایست آن را تحویل دهید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

مشکل پیش میاد. حق استفاده از گوشی که پیدا کردید ندارید

ابراهیم نوری

ابراهیم نوری :

باسلام،شما مالک مال نیستید که بتوانید استفاده نمایید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

خیر نباید چنین کاری را انجام دهید مشکل ساز است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

چرا مشکل پیش می آید.اینکه سرقتی نیست دلیل نیست که بلاصاحب باشد.امکان شکایت هست.

سيدفخرالدين  حسيني فيروز

جناب آقای سيدفخرالدين حسيني فيروز :

سلام مجاز به استفاده از گوشی نیستی و احتمال اینکه مشکل پیش بیاد هم وجود دارد.

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

بله ممکن است مشکل ساز شود‌. البته با توجه به اقدامات انجام داده میتوانید بعدا در صورت بروز مشکل دفاع نمایید

امیرحسین محمدی پارسا

جناب آقای امیرحسین محمدی پارسا :

با سلام اگر در لحظه خرید استعلام کردید خیر مشکلی متوجه شما نیست اما ممکن هست هرشخصی ادعای مالکیت کند لکن باید سند مالکیت ارائه کند.

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
شما نمی توانید از این مال استفاده کنید و امکان بروز مشکل هست.
صاحب مال باید طی تشریفات قانونی آن را به شما منتقل کند.

میلاد مشایخ

جناب آقای میلاد مشایخ :

بسمه تعالی
باسلام
نمی توانید از آن استفاده کنید و ایجاد مشکل می کند.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام باتوجه به اینکه شما مالک آن نیستیدبرایتان مشگل پیش می آیدآنراتحویل صاحبش بدهید

مجید الهی

جناب آقای مجید الهی :

سلام به نظر این رفتار شما رافع مسولییتون نیست به نظر مراجعه کنین به کلانتری گوشی ر تحویل بدین