مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه نفقه فرزند

با سلام و خسته نباشید از سال 92ک از همسر سابقم جدا شدم و قاچاقچی بودن و وضع مالیشون بسیار عالی نفقه پسرم رو 200هزار تومن کارشناس دادگاه تعیین کرد هم اکنون که پسرم 12سالشه جز یه 150هزارتومنی پدرشون نزدن به حساب دادگاه که اونم نگرفتم الان در زندان هستن پدرشون میتونم همانند مهریه که ندادن و جمع شده برای این 12سال خرجی پسرمم اقدام کنم نامه بفرستن زندان؟!

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
با توجه به اینکه پدر می‌بایست مطابق حکم دادگاه نفقه را بپردازد می‌توانید جمع آن را مطالبه نمایید
ضمناً می‌توانید درخواست افزایش نفقه نیز داشته باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید از طریق شعبه موضوع را پیگیری کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
نفقه معوقه فرزندان قابل مطالبه نیست

محمد یاری

جناب آقای محمد یاری :

نفقه فرزند نسبت به اینده قابل مطالبه است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با عنایت به اینکه پدر طبق حکم دادگاه خانواده عمل نکرده است و از سال 1392 تا سال 1402 فقط یکبار اقدام به پرداخت نفقه فرزند خود کرده است بنابراین شما می‌توانید به اجرای احکام مدنی مربوطه برای به جریان انداختن پرونده نفقه فرزند مراجعه بفرمائید و پدر مکلف است که حکم دادگاه را اجراء کند.
از سوی دیگر به علت کم بودن مقدار نفقه نیز می‌توانید دادخواست به خواسته تعدیل نفقه را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام میتوانید نفقه را از پدر بزرگشان مطالبه کنید