مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه نفقه فرزند

با سلام. من ب مدت 12 سال متارک کردم ک از زندگی مشترک صاحب فرزند دختر هستم اینک پدر دختر ب محکومیت حبس 26سال شده و محکومیت ب پایان نرسیده و پدر بزرگ فوت شده در خواست نفقه از مادر بزرگ رو دارم در طی این 14 سال هیچ نفقه ای پرداخت نشده لطفا راهنمایی کنید
با تشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورت نبودن پدر و اجداد پدری و یا عدم قدرت آن‌ها نفقه بر عهده‌ی مادر است. هر گاه مادر هم، زنده و یا قادر به انفاق نباشد با رعایت الاقرب ‌فالاقرب به عهده‌ی اجداد و جدات مادری و جدات پدری واجب‌النفقه است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

پرداخت نفقه شما بر عهده شوهر است نه مادر شوهر و نفقه فرزندان بر عهده پدر اگر در حیات نباشد با پدربزرگ به عنوان ولی قهری

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر جدات پدر فوت کرده باشندبر عهده مادر فرزند است اگر توانای نداشته باشد بر عهده پدر بزرگ و مادر بزرگ مادری و مادر بزرگ پدری به طور مساوی تقسیم میشود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
مطابق با قانون نفقه فرزند تان بر عهده شماست و اگر شما هم قدرت آن را ندارید بر عهده پدر و مادر شما و مادر همسرتان به طور مساوی است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نفقه گذشته فرزندان قابل مطالبه نیست.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نفقه بر عهده پدر یا جد پدری می باشد و بر عهده مادر بزرگ نیست.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

مادر بزرگ مسئولیتی در قبال نفقه نوه ندارد مگر اینکه ثابت کنید که ملی (مالدار) است اگر نشد به بهزیستی و کمیته امداد مراجعه کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود سوال ابهام دارد
نفقه گذشته فرزند قابل مطالبه نیست

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نفقه گذشته قابل مطالبه نیست در مورد نفقه حال باید دادخواست بدهید تا شرایط بررسی شود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

نفقات گذشته اقارب و فرزندان قابل مطالبه نیست.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام مادربزرگ الزامی و پرداخت نفقه ندارد اما اگر پدر همسر شما اموالی دارد که همسر شما بر سیده می توانید تحت شرایطی آن را توقیف کنید