مشاوره حقوقی رایگان - تقاضای منزل جدا از فرزند همسر

سلام من تقریبا 4ساله ازدواج کردم شوهرم از همسر سابقش یه پسر داره که الان 14ساله شده و تو سن بلوغ هست با من بخاطر دخالت های مادرش ناسازگار هست و همسرم جلو پسرش همیشه میگه این بچه بزرگ بشه تو رو میزنه از خونه بیرون می‌کنه آیا راهی هست شوهرم رو مجبور کنم برا من خونه جدا بگیره که پسرش با من نباشه؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درصورتیکه در عقد نامه ذکر به زندگی با فرزند زوج نشده باشد، بله.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما ابتدا می‌بایست شکایت کنید اگر شرایط توسط دادگاه محرز شود که بودن شما با فرزند باعث صدمه زدن به شما می‌باشد دادگاه تصمیم مقتضی می‌گیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید درخواست منزل مستقل بدهید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در سایر شرایط در عقد نامه تهیه مسکن الحده امده میتوانید دادخواست دهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر زندگی با فرزند شوهر باعث مشقت و سختی در زندگی شده است شما می‌توانید دادخواست به خواسته منزل مستقل را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.