مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست فک پلاک خودرو فروخته شده

با سلام و درود
حدود دو ماه پیش خودرو ام را به صورت وکالتی فروختم اما خریدار از فک پلاک خودداری کرده و تاریخ وکالت نامه هم تمام شده و به نظر میرسه که قصد پلاک کردن هم نداره (گویا فروخته و چک 3 ماهه از خریدار گرفته) و با پلاک من تردد میکنه
نکته اینجاست که طرف شهرستانی بوده و بعد از خرید خودرو از من رفته شهرستان
وقتی برای دادخواست فک پلاک به دفاتر خدمات قضایی مراجعه کردم گفتن که دادخواست باید توی شهر خوانده ثبت بشه و من هم امکان رفتن به اونجا رو ندارم
چاره چیه و چطور باید دادخواستم رو تهران ثبت کنم؟
لازم به توضیح هست که تمام مراحل معامله توی تهران انجام شده و وکالت نامه هم توی تهران ثبت کرده بودم
ممنون از توجهتون

پاسخ ها :

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

سلام دفاتر امکان ثبت و ارجاع پرونده به مرجع صالح حتی در شهر دیگر را دارند! اینکه این دفتر امتناع کرده عجیب است به دفتر دیگری مراجعه کنید.