مشاوره حقوقی رایگان - فک پلاک خودرو در شهر دیگر

با سلام و درود
حدود دو ماه پیش خودرو ام را به صورت وکالتی فروختم اما خریدار از فک پلاک خودداری کرده و تاریخ وکالت نامه هم تمام شده و به نظر میرسه که قصد پلاک کردن هم نداره (گویا فروخته و چک 3 ماهه از خریدار گرفته) و با پلاک من تردد میکنه
نکته اینجاست که طرف شهرستانی بوده و بعد از خرید خودرو از من رفته شهرستان
وقتی برای دادخواست فک پلاک به دفاتر خدمات قضایی مراجعه کردم گفتن که دادخواست باید توی شهر خوانده ثبت بشه و من هم امکان رفتن به اونجا رو ندارم
چاره چیه و چطور باید دادخواستم رو تهران ثبت کنم؟
لازم به توضیح هست که تمام مراحل معامله توی تهران انجام شده و وکالت نامه هم توی تهران ثبت کرده بودم
ممنون از توجهتون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
مرجع صالح به رسیدگی ، دادگاه محل اقامت خوانده است

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

دادخواست فک پلاک و دستور موقت توقیف فیزیکی خودرو به استناد وکالت‌نامه و مبایعه نامه منعقده با خریدار اول در شهر تهران راطرح کنید
بعد از ثبت دادخواست و در اولین جلسه رسیدگی دادخواست جلب ثالث نیز به طرفیت دارنده فعلی خودرو مطرح کنید در این صورت �وا در تهران رسیدگی می‌گردد
ضمن آنکه در صورت تکمیل بودن اسناد و مدارک �‌توانید در دفتر خدمات قضایی تهران دادخواست خود را ثبت کنید و طی لایحه اولین جلسه رسیدگی را نیز به سرانجام برسانید و حضور شما در دادگاه الزامی نیست