مشاوره حقوقی رایگان - برگشت چک ثمن معامله در صورت عدم تحویل کالا

سلام. من یک دستگاهی خریدم به ارزش 390 م که 100 م رو ب صورت نقد و مابقی طی 6 فقره چک به صورت ماهانه.تاریخ خرید بهمن 1401 موعد تحویل دستگاه هم در 1402 برج 2 . نه تنها دستکاه رو تحویل ندادن خواهان عودت مبلغ پرداخت شده و چک شدم ولی متاسفانه تک به تک چک هام برگشت خورد فقط 3 تا چک اولی رو دادن بهم بقیه برگشت خورد و تمام حسابام بسته شده این دستگاه رو از تهران خریدم خودمم بچه شهرستانم.حال 3 ماهه شکایت کردم ولی هیج نتیجه ای نگرفتم من میخواهم حسابم رفع مسدود بشه چیکار کنم . ایا میتونم تامین خواسته بدم تا حساب مدیر شرکت رو ببندم ؟ چک و مبلغ نقدی مستقیم به مدیر شرکت واگذار شده است