مشاوره حقوقی رایگان - دستور تخلیه فوری مورد اجاره

عرض سلام و درود و خسته نباشید،بنده یک واحد اپارتمان را از سال 99 به یک خانواده به صورت رهن کامل اجاره دادم که سال گذشته موقع تمدید خودمون قرارداد قبلی رو پشت نویسی کردیم ولی قرارداد به امضا دو تا شاهد نرسید.الان با توجه به اینکه مدت قرارداد به پایان رسیده از ایشان درخواست تخلیه عین مستاجره را دارم که متاسفانه میفرمایند من تا جای مورد پسندم را پیدا نکنم تخلیه نمیکنم.با توجه به اینکه قرارداد ایشان به پایان رسیده بنده میتوانم دستور تخلیه فوری بگیرم؟!چون که شنیدم شورای حل اختلاف فقط در صورتی که پشت نویسی قرارداد دارای امضا دو تا شاهد باشد آنرا قبول میکند؟!
با تشکر

پاسخ ها :

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

سلام وقت بخیر خیر نمیتوانید برای دستور تخلیه فوری امضای دوشاهد نیاز است اما برای حکم تخلیه عین مستاجره میتوانید اقدام کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیق بتوان کرد