مشاوره حقوقی رایگان - مزایده ملک خریداری شده به دلیل بدهی فروشنده

سلام
زمینی را سال 87قولنامه محضری کردم و برای سند وکالت بلاعزل گرفتم ولی سند نزدم .امسال برای سند زدن رفتم که مشخص شد ،بانک زمین را به علت عدم پرداخت وام فروشنده درسال98مصادره وبه مزایده گذاشته وبه 3نفرفروخته است.تمام مدارک حتی استعلامهای دارایی و شهرداری وفیشهای پرداخت شده بنده موجود هست.لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دا‌دخواست اعتراض ثالث اجرایی بدهید و درخواست ابطال مزایده نیز بدهید