مشاوره حقوقی رایگان - فک رهن و تنظیم سند

بنده یک واحد اپارتمان خریدم که در رهن بانک بود و فروشنده فک رهن نکرد و سند نزد. من هم به محضر رفتم و عدم حضور ایشان را گرفتم ... الانم شکایت کردم برای فک رهن و سند زدن. بانک گفت بدهکاره این ملکو مزایده میزاریم .. من چیکار کنم .. با مشاوره صدور توقیف سند رو دادخواست دادم الانم ابلاغ اومده جهت انجام کاری 20 میلیون فیش دادگاه بیارید ظرف 5 روز وگرنه طبق قانون تصمیم اتخاذ میشه ... یعنی چی. خواهشن بگید معنیشو .. بانک اقدام کرده یا مربوط به شکایت خودمه... ممنونم ازتون

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.در صورت تمایل تماس بگیرید.باید تصویر قرارداد را ملاحظه وبررسی کرد.09128889189