مشاوره حقوقی رایگان - مشکل سند خودرو و چپی بدون خودرو

سلام
دو روز پیش یه پراید مدل 90 خریداری کردم فروشنده فقط گفت یک گلگیر رنگ داره و فنی کاملا سالم و بدون عیب. رفتیم محضر وکالت فروش داد به من یک میلیون رو کارت ب کارت کردم و 12میلیون هم به اصرار تو بانک ازم نقدا گرفت
بعد از تحویل خودرو فهمیدم این خودرو با خودرویی که نشونم داد فرق میکنه و کارت ماشین هم به من نداد گفت برو تعویض پلاک بگو گم کردم
الان متوجه شدم ماشین چپی هست شاسی صدمه دیده، روغن موتور و گیربکس کم میکنه کلا ماشین 9 میلیون ارزش داره
صاحب قبلی رو از روی سند تونستم پیدا کنم قسمتی از پول اونم نداده و میگه میخوام شکایت کنم چون کارت ماشین دستمه و پلاک هم هنوز روی ماشینی که دست من هست
به فروشنده زنگ زدم میگه ده تومن ازت پس میگیرم یعنی سه میلیون ضرر برای من
الان نمیدونم واقعا چکار کنم
لطفا راهنمایی م کنید که چکار کنم چیزی از شکایت رو نمیدونم

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

متاسفانه این قسم افراد سود جو روح جوانمردی و اعتماد را رنجه می سازند- حتما شکایت کنید البته پیشنهاد من مراجعه به وکیل است زیرا باید قولنامه هم مورد مطالعه قرار گیرد

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

به صورت حضوری به وکیل مراجعه کنید.