مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

من دارای 34سال و همسرم دارای 35 سال می‌باشد و 15سال از زندگی مشترکمان میگذره و دارای دو فرزند 9و 5 ساله هستیم همسرم بسیار بددهن است و بتازگی زنی را صیغه 99ساله کرده است آیا می‌توان به عنوان خیانت تقاضای طلاق داد چون ایشون میگن من رو طلاق نمیده و از اون هم دست نمیکشه

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
ازدواج خیانت نیست بزرگوار
شمامی توانید باستناد شرط وکالت درطلاق درعقدنامه درخواست طلاق کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر عقد متعه شرعی و اسلامی است و خیانت محسوب نمیشود و زن هم حق طلاق ندارد

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
اگر شروط 12 گانه ضمن عقد را در سند ازدواج امضاء کرده باشد بر اساس بند 12 شروط ضمن عقد میتوانید تقاضای طلاق نمایید . ولی این عمل او خیانت محسوب نمیشود .

عادل بابایی

عادل بابایی :

اگر بتوانید صیغه را ثابت کنید میتوانید طلاق بگیرید