مشاوره حقوقی رایگان - صيغه موقت بدون اطلاع زوجه

سلام، من ١٨ساله ازدواج كردم دوتا پسر١٦و٩ساله دارم همسرم وضع مالي خوبي داره ولي براي ما خسيسه چند وقت پيش فهميدم يك زني صيغه كرده بوده دفترخانه،به مدت ٢سالو ٦ماه و چندماه مدت صيغه شون تموم شده
آيا ميتونم بابت اين موضوع از همسرم شكايت كنم و حق طلاق و مهريه مو بگيرم با توجه به اينكه ٥ ماه عقدموقت تموم شده

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بااستناد به صیغه نامه انها حق طلاق برای شما ایجاد میشودالبته اما رویه قضایی متفاوت است بعضی قضات عقیده دارند قبلا در صیغه بوده وشما درعسروحرج بوده حال که مدتی گذشته حالیه اقدام کنید عسروحرجی ندارید لذاممکن است موافقت نکنند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید اقدام کنید بابت عسر و حرج خساست و ازدواج بدون کسب رضایت شما

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام از بابت مهریه که هر زمانی می توانید اقدام کنید. در خصوص طلاق هم امکان طرح دعوا هست ولی باتوجه به اینکه مدت صیغه گذشته ممکن است بعضی قضات حکم ندهند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام وکالت در طلاق ، خیر مگر با موافقت زوج

ولی شما میتوانید دادخواست طلاق را مطرح نمایید و باید به شروط مقرر در عقدنامه استناد نمایید

و شما میتوانید درخواست اجرای مهریه را در اجرای ثبت مطرح نمایید و اموال و حساب بانکی زوج را توقیف نمایید و

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله می توانید‌به استناد شروط ضمن عقد، ازدواج( چه دائم چه موقت) بدون اذن زوجه حق طلاق به شما میدهد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله میتوانید دادخواست مهریه دهید و یا طلاق به علت عسرو حرج زوجه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
در این خصوص حتی با اثبات موضوع نمیتوانید درخواست طلاق کنید ، اما مهریه را هر زمان بخواهید قابل مطالبه است . از مشاوره تلفنی استفاده کنید تا توضیحات کامل ارائه شود .

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام و احترام
با خاتمه مدت چنانچه حتي شرط عسروحرج به نفع شما شده باشد
اكنون نيز موجبي براي اين موضوع نمي باشد
و بنظرم براي زندگي بهتر تلاش فرماييد
آن چه گذشته تمام شده است

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
کاربر گرامی مهریه در هر زمان و بدون نیاز به هیچ دلیلی از سوی زوجه قابل مطالبه هست اما درخواست طلاق شما به علت ازدواج مجدد همسرتون چون مدتش تمام شده ممکن است قضات رأی ندهند.
رویه دادگاهها متفاوت است.
مؤید باشید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

مهریه روهر زمانی میتوانیددرخواست کنید

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

حقوق مالی شما به محض وقوع عقد قابل مطالبه است بایت اخذ حق طلاق خیر

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

با سلام
شما می توانید با اثبات آن طلاق بگیرید ومهریه حق شماست وهر موقع بخواهید می توانید طلب نمایید.

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

می توانید به استناد بند سند ازدواج تقاضای طلاق کنید. مهریه هم حق شماست.

حبیب اله زارع باقی آبادی

جناب آقای حبیب اله زارع باقی آبادی :

اگردرسندازدواج شرط شده باشد میتوانید به استنادان طلاق بگیرد

عبدالصمد محمدی مقدم

جناب آقای عبدالصمد محمدی مقدم :

اگه شروط سند ازدواج خود را امضا کرده اید بله حق طلاق دارید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به نظر موجبات حق وکالت در طلاق منتفی شده باشد

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام بله میتوانید در صورت وجود شرط سند ازدواج مبنی بر ازدواج مجدد بدون اذن شما امکان اخذ طلاق یک جانبه را دارید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید با در دست داشتم مدارک و دلایل دال بر ازدواج موقت سابق زوج اقدام به طلاق بعلت وجود و وقوع شرطی اط شروط 12 گانه سند ازدواچ نمایید

مصطفی زمان زاده

جناب آقای مصطفی زمان زاده:

بله با توجه به شرایط موجود در عقد نامه، امکان ارائه دادخواست طلاق هست

حبیب اله زارع باقی آبادی

جناب آقای حبیب اله زارع باقی آبادی :

بااحترام اگردردسندازدواج اذن زوجه درازدواج مجددشرط شده حق طلاق برایتان ایجادشده وکلیه حقوق هم قابل مطالبه می باشد