مشاوره حقوقی رایگان - حق طلاق

باسلام وخسته نباشین شوهرم قبلاً زنی رو صیغه کرده و وقتی من فهمیدم بعد از مدتی جداشدن من عکس از طلاق نامه شون دارم خواستم بدونم با اینکه جداشدن من میتونم درخواست طلاق بدم و حق طلاق ب من میرسه بخاطر ازدواج موقت ایشون چون بنا به شروط دوازده گانه یکی از شروط ازدواج مجدد مرد هستش البته فک میکنم جدایشون فقط برای اینکه من اقدام به طلاق نکنم بوده و الان دوباره باهم هستن حالا من میتونم با عکس طلاقنامه اقدام به طلاق کنم چون شوهرم طلاق نمیده

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بهتر است به مشاور خانواده مراجعه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله دادخواست طلاق اقامه نمایید
و باید به عسر و حرج و شروط مقرر در عقدنامه استناد نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به نظر موجبات حق وکالت در طلاق فراهم نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
حق طلاق فقط با مرد است
اما شما
می توانید با این دلایل حدا شوید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید لیکن احتمال آن بسیار پایین است ، شما یا باید سایر شروط 12 گانه را اثبات کنید یا اینکه با اثبات عسر و حرج اقدام به طلاق کنید ، در صورت تمایل و امکان بهتر است وکیل بگیرید این امور اموری نیست که خودتان به تنهایی بخواهید انجام دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید به دلیل ازدواج مجدد زوج دادخواست طلاق بدهید.
دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد