مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک ارثی بدون انحصار وراثت

دوتا از برادرهای من مغازه پدری که 10تا وارث داره و مادر زنده هست ولی انحصار وراثت نشده فروختن بدون هماهنگی با مادر و بقیه وراث و قیمت بیشتری دادن ولی کمتر اعلام کردن ولی اونم با گول زدن مادر و بدون امضای مادر و کل وراث دیگه

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در اینجا وراث می‌توانند فروش مال غیر شکایت نمایند

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست مطالبه وجه بابت مابه التفاوت قیمت فروش

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
معامله فضولی و فروش مال غیر است
و امکان ابطال قرارداد بیع مغازه وجود خواهد داشت
شما باید ابتدا درخواست انحصار وراثت را مطرح نمایید
و بعد دادخواست بطلان معامله و ابطال سند رسمی به علت مستحق الغیر در آمدن مبیع و مطالبه اجرت المثل ایام تصرف را اقامه نمایید و ...
امکان اقامه شکوائیه کیفری هم وجود خواهد داشت

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در صورتی که وراث با همدیگر به توافق برسند می‌توانید علیه آن برادران درخواست ابطال معاملات انجام شده را دهید نیاز به بررسی دقیق‌تری و گفتگوی متقابل دارد تا راهنمایی شوید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
ابتدا برای اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام کنید.
امکان ابطال معاملات وجود دارد و چون مال ورثه ای بوده است حق ندارند بدون اجازه تمام وراث نسبت به اموال معاملاتی انجام دهند.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طبق قانون، وراث می‌توانند شکوائیه تحت عنوان مجرمانه فروش مال غیر را در یکی از دفاتر خدمات قضایی به ثبت برسانند‌.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

امکان ابطال قرارداد بیع مغازه وجود خواهد داشت بابت فروش مال غیر هم میتوانید در دادگاه کیفری شکایت کنید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. معامله قابل ابطال از طریق طرح دعوی میباشد.