مشاوره حقوقی رایگان - بخشیدن پول نقد

باسلام . اگر مادری از دارایی خودش مبلغ قابل توجهی پول نقدی به یکی از فرزندان خودش ببخشد و صلح کند و شاهدانی هم از همسایه ها بصورت کتبی این بخشش را امضا کنند آیا فرزندان دیگر میتوانند شکایت کنند که این بخشش مادر ناصحیح و قانونی نبوده

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام هر شخصی در زمان حیات می‌تواند نسبت به اموال خود هرگونه تصرفی داشته باشد

اما تصرف نباید با اکراه یا در زمان مهجوریت باشد

اگر موارد فوق نباشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
اگر مادر شما فوت کرده باشد ورثه میتوانند دادخواست مطالبه وجه را مطرح نمایند و شما باید اثبات نمایید که مادر شما ، خودش مال را به شما بخشیده است

اگر حجر مادر احراز و اثبات گردد انتقال مال قابل ابطال خواهد بود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مادر شما با قید عدم محجوریت، هر اقدام مالکانه‌ای می‌تواند بر اموال خود در زمان حیات خویش داشته باشد و وراث نمی‌توانند به چنین امری اعتراض داشته باشند.

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
هرگونه بخشش و معامله در زمان حیات صحیح است و اعتبار دارد مگر اینکه موارد خاص وجود داشته باشد مثلا مهجور باشد و صلاحیت معامله نسبت به اموال خود را نداشته باشد.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

هر کسی در زمان حیات خود اختیار اموال و دارایی خود را به شرط صحت و سلامت عقل و روان و نداشتن اکراه دارد

سید رحیم هاشمی

جناب آقای سید رحیم هاشمی :

سلام و درود بر شما کاربر گرامی. هر شخص تا زمانی که در قید حیات باشد حق هرگونه تصرف در اموال خود دارد. بنابر این صلح و هبه انجام شده صحیح و معتبر می باشد اگر بتوان آن را در قالب سند رسمی تنظیم شده در دفتر اسناد رسمی یا گواهی امضا در دفتر اسناد رسمی تبدیل نمایید بهتر و رسمی تر می باشد.