مشاوره حقوقی رایگان - سلام موتور بدون سند خریدم

استعلام صماره تنه موتو گرقتم ایراد نداره مال تهرانه ولی صاحبش نیست اطمینان دارم نمیدونم کجا برم سند ندادن لااقل یه برگه بدن که اگه کلانتری گرفت نبره پلاکش دستکوب کردم یا همون شماره ها مشکل پلاک ندازم سند ها بدون صاحب قبلی نیستش چکار کنم ترو خدا راهنمایی کامل کنید بزور قرض خریدمش میبرن بگیرن

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید اظهارنامه برای فروشنده ارسال نمایید
و بعد با توجه به مستندات و دلایل دادخواست مناسب اقامه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما در اینجا می‌بایست از فروشنده خود بخواهید که برای انتقال پلاک و سند همکاری نماید از طریق دادگاه می‌توانید اقدام کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق راهنمایی و رانندگی موضوع را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این موضوع را به نحو حضوری از طریق راهنمایی و رانندگی پیگیری بفرمائید.

سید رحیم هاشمی

جناب آقای سید رحیم هاشمی :

سلام ودرود بر شما کاربر گرامی. در صورتی که موتور مذکور را قولنامه ای خریداری نمودید می توانید با طرح دادخواستی مالک و خریداران قبلی خود را ملزم به تنظیم سند نمایید که در صورت اقدام نکردن هریک و در نهایت مالک همراه نماینده دادگاه جهت تنظیم سند به دفتر اسناد رسمی مراجه نمایید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
آیا مبایعه نامه فروش مالکین قبلی را دارید ؟