مشاوره حقوقی رایگان - مفقودی پاسپورت

سلام وقتتون بخیر. پاسپورت و تمامی مدارک من و شوهر وپسرم گم شده باید چیکارکنم دوباره درست کنم لطفا رهنمای کنید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق پلیس به اضافه 10 واحد گذرنامه درخواست مجدد دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ابتدا می‌بایست به کلانتری اطلاع دهید و سپس در یک روزنامه کثیرالانتشار آگهی نموده و برای المثنی آن اقدام کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق اداره گذرنامه موضوع را پیگیری کنید.
برای سایر مدارک از ثبت احوال موضوع را پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید ابتدا ‌اعلام مفقودی نمایید و بعد درخواست المثنی اسناد را نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به اداره گذرنامه به نحو حضوری مراجعه کنید یا از طریق یکی از دفاتر پلیس به اضافه 10 اعلام مفقودی نمائید و سپس درخواست صدور المثنی کنید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به پلیس بعلاوه ده و دفتر پیشخوان دولت مراجعه نمایید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام ضمن اعلام مفقودی درخواست صدور مجدد داشته باشید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بدوامراتب مفقودی را نشر آگهی و به کلانتری اعلام وصورتجلسه نمایید. درمرحله بعد اقدام به اخذ المثنی کنید.