مشاوره حقوقی رایگان - فرزند خواندگی اتباع افغانی

جوانی مجرد47ساله با شرایط معمولی اقتصادی میخواستم نوجوانی 19ساله افغانی که شدیدا به او علاقه دارم را به فرزندخواندگی بگیرم درمورد مدارکش چه باید بکنم که مانند یک فرزند واقعی ازمن ارث ببرد و شناسنامه بگیرد؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ان نوجوان پدر و مادر دارد شما نمیتوانید بدون اجازه انان نسبت به فرزند خواندگی اقدام کنید . اگر شناسنامه ایرانی دارد و با توجه به اینکه به سن رشد رسیده شرایط متفاوت است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شخص از حضانت خارج شده و به سن قانونی رسیده است و شامل فرزند خواندگی نمی‌شود و تحت هیچ شرایطی نمی‌توان کاری انجام داد که از شما ارث ببرد می‌توانید اموال خود را به او منتقل کنید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. امکان فرزند خواندگی نیست. اموالتان را به وی صرفا میتوانید انتقال دهید.