مشاوره حقوقی رایگان - آیا از روی برگه کپی برابر اصل میشود خط و اثر انگشت و امضا رو تشخیص داد؟

سلام. خسته نباشید.
یکی از اقوام یهو یه برگه ای رو کرده و شکایت کرده که مادرم خونه و زمین هر چه که داریم را به اسمش زده درصورتیکه مادرم هیچی به اسم خودش نیست و کلی شاهد آورده اول اینکه مادرم بی سواد هستش دوم اینکه تمام دارایی هنوز تقسیم نشده ارثیه پدری هستش و سوم اینکه امضا یکی از وراث هم پای برگه هست مهم تر از همه چون این املاک برای یه روستا هستش امضا دهیار اون روستا هم هست که دهیار هم میگه همچین برگه ای نه دیده نه امضا کرده برگه اصلی اصلا وجود نداره و کپی برابر اصل فقط هست و مدعی شده اصل برگه دست مادرم هستش میشه راهنمایی کنید در این مورد

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
باید اصل قرارداد را به دادگاه ارایه بدهد و میتوانید ایراد بگیرید و برای کارشناسی نیز باید حتما اصل سند موجود باشد در غیر اینصورت کارشناسی میسر نمیباشد .