مشاوره حقوقی رایگان - امکان افراز زمینی که قابل افراز به سهم تک تک ورثه نیست (عدم افراز)، توسط دادگاه به دو قسمت می باشد؟

با عرض سلام و خسته نباشید 1ـ آیا گواهی قطعی عدم افراز زمین را قبل از تقدیم دادخواست می شود از اداره ثبت اسناد گرفت و ضمیمه دادخواست تقدیم دادگاه نمود یا دادگاه باید آنرا استعلام کند؟ 2ـ در صورت محرز شدن عدم افراز زمین در شکل کنونی آن (به دلیل نامسطح بودن) به صورت نفر به نفر و در صورت موافقت ورثه، آیا امکان افراز به شکل گروهی امکان پذیر است؟ مثلاً کل زمین به دو قسمت افراز شود (پسران با هم و دختران با هم). ممنون از پاسخ شما.

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

در خصوص سوال اول باید همه ورثه حضور داشته باشند در ای صورت می توان ضمنن باید گواهی حصر وراثت نیز تقدیم گردد- سوال دوم : تراضی ورثه به هر شکل مورد احترام دادگاه خواهد بود.

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

بعید به نظر می رسد به صورت گروهی افراز شود. معمولا بی طرفانه افراز می شود.