مشاوره حقوقی رایگان - ادعای سوء استفاده از وکالت نامه

سلام
مادرم سال 93 وکالت کاری و اجاره برای آپارتمانش به من داد و سال 95 یک وکالت تام فروش با تاکید فروش به هرکس حتی بنام خود به من داد و من 8 ماه بعد بنام خودم کردم و مادرم سال 97 یعنی 2 سال بعد فوت کردند و سال 99 انحصار وراثت تمام شد و همه چیز تقسیم شد و هیچ اعتراضی از طرف برادرم نبود و حتی یک آپارتمان دیگه که مال مادرم بود و در انحصاروراثت بود من سهم خودم را به برادرم واگذار کردم و چیزی هم بابتش دریافت نکردم
حالا بعد 3 سال از انحصار وراثت و 5 سال بعد فوت مادرم و 7 سال بعد بنام کردن آپارتمان بنام خودم ، برادرم ادعا کرده آپارتمان را 7 سال پیش وکالتی بنام خودت کردی و سؤ استفاده کردی و من سهم خودم را میخوام
آیا این ادعا درست هست و میتونه از من سهم بگیره؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید ثمن معامله را به موکل یا ورثه ‌موکل پرداخت نمایید
یا مگر شما مدعی باشید که مادر این خانه را به شما هبه کرده است و این موضوع اثبات گردد