مشاوره حقوقی رایگان - مستمری پدر به دختر بیوه

سلام وقتتون بخیر
یکی از خاله های بنده حقوق پدرش که فوت شده رو به علت مطلقه بودن داره دریافت میکنه.
پدر بنده هم دو ماه پیش فوت شد و حالا مادرم میخواد از اون حقوق هم بتونه استفاده کنه و از جای دیگه ای حقوق نداره.
آیا باید به بیمه مراجعه کنه یا به شرکتی که پدربزرگم کار میکرد ؟
و اینکه ممکنه خاله ی بنده قبول نکنه که مادرم هم از حقوق پدرشون استفاده کنه. آیا نیاز به امضای اون و بقیه ی خاله و دایی ها هست یا نیازی نیست که خبری بهشون بدیم ؟
درکل چه مدارکی احتیاجه . ممنون میشم راهنمایی کامل بفرمایید

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام ، با مراجعه به بیمه و تحویل مدارک درخواست برقراری مستمری را داشته باشند

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بیمه
دست او نیست
نیاز نیست
گواهی فوت شوهر و وشناسنامه خودش که نشان دهد شوهرش مرده و فرزند آن مرحوم است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
باید به صندوق بازنشستگی بیمه مراجعه شود و درخواست بدهید
رضایت خاله و سایر ورثه لازم نیست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به نحو حضوری از طریق صندوق بازنشستگی بیمه این موضوع مورد پیگیری قرار دهید و درخواست خویش را ارائه دهید توجه داشته باشید که برای این امر رضایت هیچ یک از وراث شرط نمی‌باشد‌.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

رضایت خاله و سایر ورثه لازم نیست