مشاوره حقوقی رایگان - دخالت مادرشوهر در زندگی

سلام عرض ادب. منو شوهرم 2ساله ازدواج کردیم یه بچه 9ماهه هم داریم منو شوهرم سر یه موضوع بحثمون شد مادرشوهرم بچمو ازم گرفت انداخت منو بیرون منم زنگ زدم بابام اومد دنبالم رفتم با حکم قاضی بچمو گرفتم الان 3ماهه خونه پدرم تو قهرم منو مادرشوهرم باهم زندگی میکنیم مادرشوهرم خیلی دخالت میکنه اذیتم میکنه شوهرم هم خونمو جدا نمیکنه
ورود خروج خونشو جدا نمیکنه بهش پیام هم دادم گفتم ورود خروج خونتو جدا کن بیام ولی گفت که جدا نمیکنم چیکار کنم میشه راهنمایی کنین واقعا به راهنماییتون احتیاج دارم ??

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست الزام به تهیه منزل مستقل بدهید
نفقه خود را نیز دادخواست بدهید و مطالبه کنید

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

عرض سلام
همسر شما مکلف به گرفتن منزل مستقل برای شما می باشد و در صورت عدم انجام آن شما می توانید با مراجعه به دادگاه خانواده این درخواست را مطرح نمایید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام بهتر است موضوع از طریق مصالحه و سازش حل شود، در صورت عدم توفیق در این راه میتوانید مطالبه نفقه مطرح نمایید قطعا ایشان اقدام به دادخواست تمکین اقدام خواهند نمود در آن پرونده شما ایرادات راجع به محل سکونت را اعلام نموده و با نظر کارشناس تعیین تکلیف خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید دادخواست بدهید تا از طریق دادگاه زوج ملزم شود مسکن جدا تهیه نماید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

شما حق دارید از دادگاه تقاضای خانه مستقل از زوج را بنمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته الزام به تهیه منزل مستقل را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.
از سوی دیگر بابت نفقه نیز میتوانید دادخواست به خواسته مطالبه نفقه را به ثبت برسانید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند گفتگوی متقابل است تا راهنمایی شوید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید ابتدا اظهارنامه برای زوج ارسال نمایید
و بعد دادخواست الزام اقامه نمایید

نرگس کاهه

سرکار خانم نرگس کاهه :

سلام دادخواست الزام به تهیه منزل مستقل طرح کرده و نفقه خود را مطالبه کنید.

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

مطالبه نفقه و مسکن کنید
اگر مشهد هستید درخدمتم

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

همسر شما مکلف به گرفتن منزل مستقل برای شما می باشد