مشاوره حقوقی رایگان - دخالت مادر شوهر در زندگی

با عرض سلام و خسته نباشید
من هشت سال ازدواج کردم مادر شوهرم که از قضا عمه ام هستن هروز زنگ میزند به شوهرم وبا حرفایش باعث میشود که ما را به جان هم بیاندازد طوری که یک نکته از حرفایش را به شما میگویم تا بدانید هروز مثل تلفن گویا شده که سر ساعت زنگ میزند و میگوید او یعنی من بفکر خودش هست فقط
با اینکه عمه ام هست و باید تا جایی که میتواند محبت کند بیشتر با این حرفا زندگی ما را مختل کرده طوری که دو پسر دیگرش بخاطر این رفتار او ترکش کردن و نمی آیند خانه ایشان چون فضولی های بیجایی میکند تا حتی برای غذا خوردن ایراد میگیرد
دیگه خسته شدم با وجود یک دختر چارساله از بس حرص و جوش خوردم کلیه هام و از دست دادم و دارم میرم دیالیز یکسال هست
دیگر در توانم نیست تحملم تمام شده
آیا میشه شکایت کنم
و نیز همسرم برعکس دو برادرش همه ی امور زندگیمان را کف دست مادرش میگذارد و او هم سو استفاده میکند
خسته شدم بقران یک راهی چاره ای به من ارائه کنید لطفا سپاسگذارم
راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. متاسفانه راهکاری جز همکاری همسرتان با شما وجودندارد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به مشاوره های روانشناسی خانواده مراجعه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید گفتگو متقابل داشت تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام پیشنهاد میشود موضوع را با مشاور خانواده مطرح نمایید