مشاوره حقوقی رایگان - دخالت مادر شوهر در زندگی

سلام وقت بخیر. امیدوارم زودتر جواب این سوال رو بهم بدین الان من 3 سال هست ازدواج کردم شوهرم سرکار نمیره با خرج مادرشوهرم زندگی می‌کنیم من و شوهرم توی خونه شون زندگی می‌کنیم خیلی اذیتم میکنه مادرشوهرم همش ب همسرم میگه نرو سرکار ایا میشه براش شکایت کنم میخام از مادرشوهرم جدا شم نمیتونم تو یه خونه با هم زندگی کنیم خیلی ب من ظلم میکنه چون دو سه بار دست روم بلند کرده رومون ب هم دیگ باز شده باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده بهتر است مشکل خود را دوستانه حل و فصل کنید.
اگر ممکن نبود باید با شوهرتان مشکل را حل و فصل کنید و از وی بخواهید منزل مستقل برای شما تهیه کند.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

تقاضای نفقه وتهیه مسکن مستقل علیه شوهر دهید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام
دادخواست تهیه منزل مستقل به طرفیت همسر از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اگر مادر شوهر شما دست رو شما بلند کرده است شکایت کنید تا رسیدگی و کارشناسی شود و مجازات شوند اگر شوهر شما نفقه نمیدهد تررک انفاق جزایی شکایت کنید تا مجازات شوند شما میتوانید نفقه غیر همسرتان را قبول نکنید اگر خانه مادر شوهر هستید تقاضای خانه مستقل کتید تا دادگاه حکم به تهیه مسکن مستقل بدهد اگر شوهرتان دست رو شما بلند کرد نیز شکایت کنید تا رسیدگی و مجازات شود اگر کار به جای نامطلوب کشید مهریه خود را به اجرا گذارید تا نسبت به تامین و پرداخت ان هم اقدام گردد