مشاوره حقوقی رایگان - اثبات تهدید در محل کار

با سلام. یکی از کارمندان دادسرا در محل کار بنده من رو تهدید به بازداشت در صورت انجام ندادن کار بدون نوبت کرد. من هم رفتم در سامانه شکایت کردم. حال من را به دادسرا احضار کرده اند که اگر اثبات نکنی بابت افترا مجرم هستی.. من حاضرم سوگند یاد کنم که سوگند من رو قبول ندارند. طرف حاضر نیست در صورت انکار قسم یاد کند. من چگونه می توانم از خودم دفاع کنم. یک زن شاهد ما بود ولی اون هم همین اواخر نمیدونم تهدید شد یا چه فکری کرد، گفت شهادت نمیدم. خواهشا من رو راهنمایی کنید که من را اذیت نکنند .. لازم به دکر می باشد من همان جلسه اول در حضور قاضی گفتم که من شکایتی ندارم .

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام حتی اگر نتوانید ثابت کنید و حکم به برائت متهم صادر بشود هیچ شخصی و هیچ دادگاهی نمی تواند به جرم افترا علیه شما حکم صادر کند . چون طبق قانون اساسی و قانون مجازات اسلامی دادخواهی و شکایت کردن حق مسلم هر فرد ایرانی است . پس نگران نباشید

كاظم  حيدري دوقزلو

جناب آقای كاظم حيدري دوقزلو :

باسلام..تظلم خواهی و مراجعه به دادسرا و دادگاه حق هر شخصی می باشد و با این فرض که اگر نتوانم گناهکار یا مجرم بودن متهم را اثبات کنم به جرم افترا مورد شکایت قرار خواهم گرفت کاملا غلط می باشد و در صورت اعلام رضایت در دادسرا پرونده منجر به صدور قرار موقوفی تعقیب خواهد شد بنابراین مشکلی نخواهید داشت