مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظیم سند خودرو

سلام من ماشین خریدم فروشنده یک ساله سند نمیزنه شکایت کردم رای به نفع من صادر شد حکم اجرائیه فرستادیم نیومد سند بزنه وخسارت تاخیرتایدیه روبده رفتم اجرای احکام که بعدازیه هفته پیام اومده پرونده شما به شعبه اجرای مدنی واصل شد درصورت نیازبه حضورابلاغ خواهد شد لطفا راهنمایی کنید که چی میشه

پاسخ ها :

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

عرض سلام
با مراجعه به اجرای احکام مدنی موضوع خسارت و سند را پیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید حضورا از طریق شعبه اجرای احکام موضوع را پیگیری کنید.
در حال حاضر قبل از مراجعه به شعبه اجرای احکام باید از طریق سایت خدمات قضایی نوبت اینترنتی بگیرید و در نوبت اخذ شده موضوع را پیگیری کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بعد از ابلاغ اجراییه ، اگر محکوم علیه حاضر به انتقال سند مالکیت نشود ، سند مالکیت توسط نماینده اجرای احکام در دفترخانه به اسم شما انتقال پیدا خواهد کرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در مرحله اجرای احکام مدنی اگر هنوز محکوم‌علیه حاضر به تمکین از رای دادگاه نباشد نماینده اجرای احکام مدنی به نیابت از محکوم‌علیه در دفترخانه برای تنظیم سند رسمی حضور بهم میرساند.
در خصوص خسارت تاخیر تادیه نیز شما بایستی از طریق اجرای احکام نسبت به استعلام پنج‌گانه اقدام کنید و در صورتی که مالی شناسایی شد توقیف و نسبت به مزایده اقدام خواهد شد و اگر مالی نیز شناسایی نشد نسبت به اخذ حکم جلب اقدام خواهید کرد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به واحد اجرای احکام مراجعه نمایید آنها برای انتقال سند نامه می‌دهند

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

پرونده تازه ثبت شده با اخذ وقت از سامانه به شعبه مربوطه مراجعه نمایید