مشاوره حقوقی رایگان - افت قیمت خودرو سمند بی رنگ 1394

با سلام
بنده ماشین تو پارک بوده اتوبوس خط واحد به گلگیر جلو بنده خسارت وارد کرده
آیا افت قیمت داره ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی به شرایط قرارداد بیمه ای و سقف تعهدات و مدل خودرو دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ افت قیمت تعلق می‌گیرد و لیکن مبلغ ناچیزی را دربر می‌گیرد.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

بله از طریق دفتر خدمات قضایی دادخواست مطالبه افت قیمت مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر افت قیمت داشته باشد طبق نظر کارشناس می توانید خسارت آفت قیمت خود را مطالبه کنید.

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

سلام برابر نظریه کارشناس رسمی دادگستری مشخص می شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

طبق نظر کارشناس می توانید خسارت آفت قیمت خود را مطالبه کنید. باید اول تامین دلیل کنید

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

سلام. خیر افت قسمت برای خودرو بالای 5 سال تحقق پیدا نمیکند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید تا توسط ‌کارشناس رسمی مبلغ افت قیمت خودرو تعیین گردد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق کارشناسی موضوع را پیگیر نمایید امکان‌پذیر است