مشاوره حقوقی رایگان - کارشناسی قولنامه

سلام قرار کارشناسی قولنامه خرید زمین از طرف قاضی برای اثبات فروش زمین صادر شده چن روز طول میکشد رای اول صادر بشه؟؟؟؟ اگر فروشنده امضا و مهر به نام خودش داشته باشد ولی اثر انگشت نداشته باشد همراه سه شاهد اشکالی در رای بوجود میاید یا نه؟

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام . اگر نظریه کارشناسی مبنی بر تایید امضای فروشنده باشد رای بر محکویت فروشنده صادر میشه . البته نظریه کارشناسی از سوی طرفین قابل اعتراض هست و اگر به ضرر یکی از طرفین صادر بشه می تونند اعتراض کنند و پرونده به هیات کارشناسی ارجاع میشه . اینکه چقدر زمان می بره به هیچ وجه قابل پیش بینی نیست.