مشاوره حقوقی رایگان - ابطال تقسیم نامه

با سلام
4 سال قبل سهم الارث یکی از وراث (باغ) را به اعتبار تقسیم نامه فیمابین آنها خریداری کرده ام الان وراث دیگر سر مقدار سهم الارث با همدیگر مشکل پیدا کرده اند و تقسیم نامه را باطل کرده اند.
حال با توجه به اینکه بنده قسمت خریداری شده را به نام خویش سند زده ام و اقدام به کاشت نهال و اخذ امتیاز برق و گاز و دیوار کشی و ساختمان سازی نموده ام و هم اکنون سند قسمت مذکوربه نام بنده می باشد و سهم ورثه ای که از او خرید کرده ام بیش از حق خویش نبوده تکلیف بنده پس از ابطال تقسم نامه چه میشود.
با سپاس

پاسخ ها :

ابطال تقسیم نامه ملک ارثی خرید ملک ارثی ملک ارثی ارث